Muutama muistettava asia ilmoittautumisen yhteyteen

16.2.2016


Muista maksaa kolme leiripassia ilmoitettuasi joukkueesi, jotta varmistat pääsyn mukaan leirille. Mikäli ilmoittaudut ennen 18.4. on passin hinta 90€, tämän jälkeen hinta nousee 100€. Ennakkona maksetaan siis 3x90€=270€.

Pesistulospalvelussa on joukkueen tietojen ilmoittamisen yhteydessä kohta, jossa lisäät pelaajien tiedot. Tässä kohtaa on tärkeää ilmoittaa myös ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta emäntämme tietää varautua oikeanlaisilla raaka-aineilla ja ruuilla. Ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot pitää ilmoittaa viimeistään su 22.5.2016 mennessä. 

Kaikki leiripassit tulee olla maksettuna su 22.5.2016 mennessä. Tähän päivään mennessä pitää ilmoittaa koulutusvelvollisuuden täyttävän henkilön nimi, joukkueen säännöt ja pelaajien nimilista pesistulospalvelussa sekä lisenssit pitää olla maksettuna. Pelisäännöt voi palauttaa myös osoitteessa: http://extranet.nuorisuomi.fi/pages/viewpage.action?pageId=720971.

Varsinaista tuomarivelvoitetta leirillä ei ole, mutta toivomme teidän tuovan mukananne ainakin yhden tuomarin leirille. Tuomareillehan leiri on ilmainen eli nyt kaikki värväämään tuomareita mukaan leirille! (Ainoastaan matkakustannukset ovat tuomarin itsensä hoidettava).