SuperPark on Etenee-leirin uusi yhteistyökumppani

31.5.2016


Etenee-leiri ja SuperPark ovat sopineet keskenään yhteistyökumppanuudesta leirin aikana. Monipuolisia SuperPark -puistoja on Oulussa, Turussa, Vantaalla ja Vuokatissa. Puistoissa riittää tekemistä kaikenikäisille aina lapsista työporukoihin.

SuperParkin markkinointipäällikkö Eija Gerlander kertoo, että Etenee -leirin yhteistyöehdotus herätti heidän kiinnostuksensa, sillä se tarjosi SuperParkille näkyvyyttä ja läsnäoloa Länsi-Suomen suunnalle.

– Toinen tärkeä syy on nuorten liikunnan edistäminen, joka on SuperParkille tärkeä arvo. Myös Etenee -leirin koko ja toiminnan ammattimainen ote olivat päätökseemme vaikuttavia keskeisiä perusteita.

Leirin aikana somessa (Facebook ja Instagram) järjestetään kuvakilpailu, jossa joukkueiden tehtävä on kuvailla omaa SuperTsemppiään. Palkintona osallistujien kesken arvotaan liput SuperParkiin koko joukkueelle

– Uskomme, että Etenee -leirin välityksellä SuperParkin tunnettuus kasvaa paitsi leirille osallistuvien lasten ja nuorten, myös heidän vanhempiensa keskuudessa. SuperTsemppi -some-kisalla pyrimme osaltamme edistämään joukkueiden yhteishenkeä ja peli-iloa, kertoo Gerlander.

SuperParkille pesäpallo ei ole lajina tuntematon, onhan yksi puistoista Vuokatissa.

– SuperParkin syntyseudulla Vuokatissa ja Sotkamossa pesäpallo on ehdoton ykkönen, joten laji on sitä myöten varsin tuttu. Tänäkin kesänä SuperPark näkyy Sotkamon Jymyn ja Oulun Lipon ottelutapahtumissa. Teemme yhteistyötä monipuolisesti eri lajien kanssa, ja laisten ja nuorten leirit sekä turnaukset ovat osa tätä kokonaisuuutta.
Pesäkarhujen toiminnanjohtaja ja Etenee-leirin hankintapäällikkö Satu Kojola on tyytyväinen, että leiri sai näin energisen ja liikunnallisen yhteistyökumppanin.

– Omasta puolestani voin sanoa, että on hienoa saada tehdä yhteistyötä SuperParkin kanssa Etenee leirin osalta. SuperPark, kuten myös pesisharrastus, tarjoaa lapsille, nuorille ja vanhemmille hyvän mahdollisuuden liikkumiseen ja perheen yhteiseen ajan viettoon. Yhteisenä tavoitteena yhteistyössä on tuottaa iloa ja riemua liikkumisen parissa.