Muutama muistettava asia ilmoittautumisen yhteyteen

27.1.2017


Ilmoittautuminen käynnistyy 1.2.2017 www.pesistulospalvelu.fi. -osoitteessa. Ilmoittautumisen yhteydessä maksaessasi kolmen (3) leiripassin hinnan 3 x 90€ = 270€ varmistat pääsysi mukaan leirille. Ilmoittautumisen jälkeen voit tulostaa joukkueesi laskun pesistulospalvelusta. Käytä aina maksaessasi saamaasi viitenumeroa, niin osaamme kohdistaa maksut oikealle joukkueelle.

Mikäli ilmoittaudutte viimeistään 17.4. mennessä on leiripassin hinta tuo 90€, tämän jälkeen passin hinta nousee 100 euroon ajalla 18.4. - 22.5.2017. Mikäli joukkue peruuttaa osallistumisensa ennakkopassien maksamisen jälkeen, ei ennakkopassimaksua palauteta joukkueelle.

Pesistulospalvelussa on joukkueen tietojen ilmoittamisen yhteydessä kohta, jossa lisäät pelaajien tiedot. Tässä kohtaa on tärkeää ilmoittaa myös ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta emäntämme tietää varautua oikeanlaisilla raaka-aineilla ja ruuilla. Ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot pitää ilmoittaa viimeistään ma 22.5.2017 mennessä.

Kaikki leiripassit tulee olla maksettuna ma 22.5.2017 mennessä. Tähän päivään mennessä pitää ilmoittaa koulutusvelvollisuuden täyttävän henkilön nimi, joukkueen säännöt ja pelaajien nimilista pesistulospalvelussa sekä lisenssit pitää olla maksettuna.

Joukkueen yhteisesti laaditut pelisäännöt tulee liittää ilmoittautumislomakkeelle.

Varsinaista tuomarivelvoitetta leirillä ei ole, mutta toivomme teidän tuovan mukananne ainakin yhden tuomarin leirille. Tuomareillehan leiri on ilmainen eli nyt kaikki värväämään tuomareita mukaan leirille! (Ainoastaan matkakustannukset ovat tuomarin itsensä hoidettava).