Ilmoittaudu

 

Etenee -leirin ilmoittautuminen avautuu
Satakunnan ja Pohjanmaan alueiden joukkueille 
6.2.2022 klo 12.00.

Ilmoittautuminen muiden alueiden joukkueille
avautuu
 7.2.2022 klo 12.00.
Huom. muiden alueiden joukkueet → jos ilmoittaudut järjestelmässä ennen 7.2. klo 12.00, ilmoittautuminen tullaan mitätöimään!

Ilmoittautuminen osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi.

 

Joukkueen ilmoittautuminen leirille on vahvistettu, kun ilmoittautumislomake on täytetty osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi ja ennakkomaksu, eli kolmen leiripassin hinta (3x110 € = 330 €), on maksettu 14 vuorokauden sisällä ilmoittautumislomakkeen täyttämisestä. Lisätietoa mm. ilmoittautumisen perumisesta tai leirin peruuntumisesta löytyy PPL:n ilmoittautumisehdoista!

Pesistulospalvelusta pystyt tulostamaan laskun, jolla voit maksaa leiripassit Etenee-leirin tilille. Käytä aina maksaessasi saamaasi viitenumeroa, niin osaamme kohdistaa maksut oikealle joukkueelle. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet löytyy PPL:n sivuilta.

 

Passin hinta 110€ (ilmoittautuessasi ajalla 6.2. - 17.4.2022.)

Passin hinta 120€  (ilmoittautuessasi ajalla 18.4. - 30.4.2022.)

 

Kaikki loput passit pitää olla maksettuna viimeistään 15.5. ja silloin pitää olla myös pelaajalista ja ruoka-aineallergiat päivitettynä pesistulospalvelu.fi:ssä joukkueen tiedoissa.

 

Peruutuspaikkojen varalta olethan yhteydessä suoraan Maija Viljaseen maija.viljanen@pesis.fi

 

Tässä kohtaa muistuttelemme myös jo Etenee -leirin tuomarivelvoitteesta.

  • Jos seuralta osallistuu alueleirille yksi tai kaksi joukkuetta, seuran tulee tuoda leirille yksi alle 19-vuotias nuorisotuomari.
  • Jos seuralta osallistuu alueleirille kolme tai neljä joukkuetta, seuran tulee tuoda leirille kaksi alle 19-vuotiasta nuorisotuomaria.
  • Jos seuralta osallistuu leirille viisi tai useampia joukkueita, seuran tulee tuoda leirille kolme alle 19-vuotiasta nuorisotuomaria.

Huom! Jokaisen tuomarin pitää täyttää henkilökohtainen ilmoittautumislomake pesistulospalvelussa ”ilmoittautuminen”-välilehdeltä, jotta ilmoittautuminen astuu voimaan!