Info

Etenee-leiri pelataan vuorovuosina Satakunnassa ja Pohjanmaalla. Leiri järjestetään vuonna 2018 kolmatta kertaa, 15.-17.6.2018 Porissa. Ensimmäinen leiri järjestettiin Porissa 10.-12.6.2016. Aluejärjestö eli Satakunnan Pesäpallo tai Pohjanmaan Pesis myöntää leirin jollekin alueensa seuralle ja toteuttaa sitten leirin yhteistyössä tämän seuran kanssa.

Leirille ovat tervetulleita Satakunnan ja Pohjanmaan joukkueiden lisäksi myös muualta Suomesta tulevat joukkueet. Tärkein juttu leirillä on tietenkin pelaaminen, uusien pesistaitojen oppiminen ja tiukkojen pelien saaminen heti kauden alkuun.

Ilmoittautuminen käynnistyy 1.2.2018 www.pesistulospalvelu.fi. -osoitteessa. Ilmoittautumisen yhteydessä maksaessasi kolmen (3) leiripassin hinnan 3 x 95€ = 285€  tilille FI80 4450 0010 1427 40 varmistat pääsysi mukaan leirille. Mikäli ilmoittaudutte viimeistään 15.4. mennessä on leiripassin hinta tuo 95€, tämän jälkeen passin hinta nousee 100 euroon ajalla 16.4. - 20.5.2018. Mikäli joukkue peruuttaa osallistumisensa ennakkopassien maksamisen jälkeen, ei ennakkopassimaksua palauteta joukkueelle.

Pesistulospalvelusta pystyt tulostamaan laskun, jolla voit maksaa leiripassit Etenee-leirin tilille. Käytä aina maksaessasi saamaasi viitenumeroa, niin osaamme kohdistaa maksut oikealle joukkueelle.

Ilmoittautuminen leirille päättyy 20.5.2018.

Tervetuloa siis käynnistämään kausi 2018 Poriin Etenee-leirille!

Etenee-leiri on saanut Leader-rahoitusta leirin nettisivujen, Some-kanavien ja markkinoinnin suunnitteluun. Hankkeeseen osallistuivat Leader Karhuseutu, Leader Pohjois-Satakunta, Leader Pyhajärviseutu ja Leader Ravakka. Leader-rahoitusosuus on 70% kokonaissummasta.

Hankkeen tavoite on markkinoida tätä leiriä mahdollisimman isolle joukolle lapsia ja nuoria, saada heidät kiinnostumaan pesäpallosta ja liikunnasta yleensäkin. Hankkeen avulla pyrimme nykyaikaistamaan leirin markkinoinnin niin, että se tavoittaa ja kiinnostaa mahdollisimman monia ja on ajanhengen mukainen. Tavoitteemme on mahdollistaa maaseudun lasten ja nuorten liikunnan harrastaminen omalla tasollaan. Yhteisellä leirillä mahdollistetaan se, että saadaan aloitteleville ja ei niin tosissaan pelaaville oman tasoisia otteluita ja onnistumisen elämyksiä sekä toisaalta taas huippujoukkueille kovia ja kilpailullisia otteluita.

Hankkeen avulla markkinoimme leiriä kohderyhmille eli lapsille ja nuorille sekä heidän valmentajilleen ja lisäämme leirin vetovoimaa lasten ja nuorten parissa. Leirin tarkoitus on antaa hyviä kokemuksia liikunnasta kaiken tasoisille lapsille ja nuorille sekä kannustaa liikunnalliseen elämäntapaan.

Hankkeen toteutumista arvioidaan osallistujamäärillä sekä osallistujilta ja seuroilta kerättävän palautteen pohjalta.
Hankkeesta saatu hyöty jatkuu pitkälle tulevaisuuteen, koska aiomme käyttää hankkeen avulla tehtyä materiaalia joka vuosi eri paikkakunnilla järjestettävien leirien markkinoinnissa.