2. Leiritiedote

Tervehdys Etenee-leiriltä!

 

Aurinko paistaa niin kauniisti ulkona, että varmasti kaikki pesäpalloilijat nauttivat täysin siemauksin pelaamisesta ulkokentillä. Aluesarjat ovat jo käynissä ja meillä täällä Porissa Etenee-leirin valmistelut kovassa vauhdissa. 112 joukkuetta on maksanut ennakkopassit leirille, joten meille on tulossa ihan huippuleiri Poriin.

Nyt toivomme joukkueiden aktivoituvan tuomarien hankkimisessa, jotta varmistamme kilpailupuolen onnistumisen. Mikäli seurasta on kaksi joukkuetta, tuomarivelvoite on tuoda mukana yksi tuomari, mikäli joukkueita on neljä kaksi tuomaria jne. Mikäli seura ei noudata tuomarivelvoitetta, laskutetaan seuraa yhdellä ylimääräisellä leiripassilla puuttuvaa tuomaria kohti. Houkutelkaa seuranne tuomareita mukaan Etenee-leirille Poriin. Leirihän on tuomareille ilmainen ja toimii mainiona harjoittelupaikkana tulevaa kautta ja valtakunnallisia leirejä ajatellen. Tuomarien ilmoittautuminen tapahtuu pesistulospalvelussa https://www.pesistulospalvelu.fi/tuomariilmoittautuminen/116

Leirisivuilta  www.etenee.fi löydät paljon tärkeää tietoa ja sivuja päivitetään aina, kun uusia asioita tulee esille. Facebookista, Twitteristä ja Instagramista löytyy paljon mukavaa luettavaa. Nettisivulta löydät suorat linkit Some-kanaviin.

Sunnuntaihin 20.5. mennessä pitää joukkueilla olla kaikki leiripassit maksettuna ja kaikki velvoitteet hoidettuna (joukkuelistat, allergiat ja valokuvauslupa). Muistutamme tässä vaiheessa myös siivouspantista 50€, joka joukkueen pitää maksaa käteisellä leirille tultaessa. Tuon rahan saa takaisin, kun leiri loppuu ja joukkueen majoitustilat ovat siistissä kunnossa.

Leirillä tullaan pelaamaan D- ja E-tyttöjen sekä -poikien sarjoissa erikseen kilpa- ja pelisarjat. Nuorempien sarjoissa pelataan kaikkien joukkueiden yhteistä leirisarjaa. Leirin peliohjelmat tulemme julkaisemaan viimeistään 1. kesäkuuta.

Leiri tullaan käynnistämään avajaisilla perjantaina 15.6. klo 10 Porin Kirjurinluodon lokkilavalla. Tarkempi ohjelma tulee lähempänä leiriä. Toivomme joukkueiden pukeutuvan seura-asuihin ja ottavan mukaansa viirejä, lippuja ja muuta rekvisiittaa sekä laulavan tai huutavan kannustushuutoja. Näin saamme hienoa näkyvyyttä leirille ja koko pesäpallolle.

                                                                                             

 

 

Tervetuloa Poriin

huippuhauskalle Etenee-leirille!

                T: Viksu

 

                                                                           

Jos teille tulee kysyttävää leiriin liittyen olkaa yhteydessä leiriorganisaatioon. Yhteystiedot löytyvät leirin nettisivuilta. Ennen leirin alkua yhteydenotot Satakunnan Pesäpallon toimistoon Maija Viljaseen, maija.viljanen@lansisuomenpesis.fi puh. 050 322 3371.

 

 

Kaikille aurinkoisia pelipäiviä ja hyviä treenejä. Kesäkuussa sitten nähdään!

 

Etenee-leirin leiriorganisaatio