3. Leiritiedote

Tervehdys Etenee-leiriltä!

 

Enää viikko jäljellä ennen Etenee-leirin alkua ja meillä on täällä viime hetken valmistelut käynnissä. Otteluohjelmat on julkaistu jo viikko sitten, samoin joukkueiden majoituskoulut. Tiedotteessa on muutamia tärkeitä käytännön asioita leirille tulijoille tiedoksi.

Leiri alkaa avajaisilla Porin Kirjurinluodon Lokki-lavalla perjantaina klo 10.00. Toivomme joukkueiden saapuvan ajoissa paikalle pukeutuneena seura-asuihin (pelipuvut, verkkarit, tms) ja ottavan mukaan oman seuransa lippuja ja viirejä, mikäli seuralla sellaisia on. Kirjurinluodolla on tervetulotoivotus leirille ja pieni alkulämmittely tulevaa leiriviikonloppua varten.

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu omalla majoituskoululla klo 8 eteenpäin. Majoituskoululta saatte pussin, joka sisältää leirirannekkeet, tsempparipalkinnot, F-G -ikäisten osallistumismitalit, leirituotteen  ja muuta materiaalia leiriä koskien. Tsempparipalkinnon osalta sieltä löytyy myös lipuke, johon merkitsette tsempparipalkinnon saajan ja palautatte viimeistään sunnuntaina lounaan yhteydessä leirikansliaan. Tsempparipalkinnot ja F-G-ikäisten osallistumismitalit jaatte itse viimeisen ottelun jälkeen omalle joukkueellenne. D-E-kilpasarjoissa palkitaan kolme parasta joukkuetta ja ne mitalit tullaan jakamaan leiriorganisaation toimesta.

Ilmoittautumisen yhteydessä joukkue maksaa käteisellä siivouspantin 50€, jonka saa takaisin leiriltä lähtiessään, majoitusvalvojan todettua luokan olevan siistissä kunnossa.

Perjantain lounas nautitaan klo 10.30 – 12.30 välisenä aikana Winnovan koululla (Professorintie 5 reitti ja karttaohjeet) , joka toimii ruokailu- ja kansliakouluna. Siellä ruokailevat kaikki joukkueet aamupalan, lounaan ja päivällisen. Iltapalalaatikko otetaan päivällisen yhteydessä mukaan ja palautetaan seuraavana aamuna aamupalalla takaisin. Ruokailut on porrastettu ruuhkien välttämiseksi ja joukkueiden ruokailuajat tullaan päivittämään nettisivuille ennen leirin alkua. Ensimmäiset ottelut alkavat perjantaina klo 12.30.

Majoituskouluihin pääsee sisälle ainoastaan leiriranneketta näyttämällä. Näin estämme ulkopuolisten pääsyn majoitustiloihin ja estämme häiriökäyttäytymistä. Mikäli pienillä leiriläisillä on jotain murheita tai ongelmia, voidaan tällöin sopia majoitusvalvonnan kanssa vanhempien pääsystä lastaan lohduttamaan. Porissa on monessa koulussa käytäntönä, että koulujen ulko-ovet ovat lukittuina oppituntien aikana ja me noudatamme leirin aikana näitä samoja käytäntöjä. Majoituskouluun tullessa leiriläisten pitää riisua kengät heti sisälle tultaessa eli luokkaan asti ei saa kengillä marssia. Halutessaan voi ottaa sisäkengät mukaan. Turvallisuusasioista joukkueet saavat erillisen tiedotteen tullessaan leirille.

Joukkueilla pitää olla leirille tullessa mukana omat ensiaputarvikkeet ja huoltolaukut. Leirin ensiapu kiertää kentillä ja meillä on ensiapupiste Winnovan koululla, mutta emme pysty toimimaan kattavasti kaikilla kentillä. Vakavammissa sairastapauksissa, loukkaantumisissa ja tapaturmissa yhteys 112 tai Satakunnan keskussairaalan päivystykseen (Sairaalantie 3 Pori).

Leirisivuilta  www.etenee.fi löydät myös paljon tärkeää tietoa ja sivuja päivitetään aina, kun uusia asioita tulee esille. Facebookista, Twitteristä ja Instagramista löytyy paljon mukavaa luettavaa ja myös tietoja leirin aikana. Nettisivulta löydät suorat linkit Some-kanaviin.                                 

Jos teille tulee kysyttävää leiriin liittyen olkaa yhteydessä leiriorganisaatioon. Yhteystiedot löytyvät leirin nettisivuilta. Ennen leirin alkua yhteydenotot Satakunnan Pesäpallon toimistoon Maija Viljaseen, maija.viljanen@lansisuomenpesis.fi puh. 050 322 3371.

    

Viikon päästä sitten nähdään – tervetuloa!

Etenee-leirin leiriorganisaatio