4. Leiritiedote

Tervehdys Etenee-leiriltä!

Vielä muutama käytännön asia ennen leirin alkua.

Etenee-leirillä otetaan käyttöön uudenlainen tulospalveluohje. Järjestelyvuoron hoitava joukkue lähettää ottelutuloksen ja kännykällä pöytäkirjasta otetun kuvan, heti ottelun jälkeen pesistulospalvelu.fi -sivuille. Sitä varten jokaisella sarjalla on oma tulostensyöttöavain, jonka avulla kirjaudutaan sisälle pesistulospalvelussa. Tulostensyöttöavain löytyy tulospalveluohjeen lopusta. Tulospalveluohje löytyy kenttäkassista ja myös nettisivuilta, josta siihen voi käydä vaikka ennakkoon tutustumassa: https://www.etenee.fi/info/kilpailu/tulospalveluohje/

Järjestelyvuorossa olevan joukkueen kuuluu hoitaa 2-, 3- ja takarajatuomarin tehtävät sekä kirjurointi ja tulostaulu, tuloksen ja pöytäkirjan lähettämisen lisäksi.

Tuomarileirillä on noin 60 tuomaria, joten pää- ja syöttötuomari saadaan tuomarileiriläisistä, siitä iso kiitos teille.

Meiltä puuttuu muutamalta kentältä vesipiste (Arava, Herttua, Liisantori) eli muistakaa varata tarpeeksi juomavettä pelaajille lähtiessänne majoituskoululta kentälle.

Ruokailusta sen verran, että aikataulut tullaan julkaisemaan vielä ennen leirin alkua nettisivuilla ja joukkueita pyydetään noudattamaan aikatauluja, jotta pahemmilta ruuhkilta vältytään. Välillä ruokailuaikataulut ovat aika kiireisiä, tiiviistä otteluohjelmasta johtuen. Lisäksi emäntä pyysi välittämään viestin, että kaikki leirillä tarjoiltava ruoka on laktoositonta.

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu omalla majoituskoululla ja aikaisintaan klo 8 voitte koululle saapua. Majoittumaan voi toki tulla vaikka vasta iltapäivällä, lounaan tai ensimmäisen pelin jälkeen. Kello 10 aloitamme siis avajaisilla Kirjurinluodon Lokki-lavalla.

Lauantai-illan ohjelmassa on paljon kivaa tekemistä ja muiden leiriläisten tapaamista. Iltatilaisuus pidetään Karhuhallissa Urheilukeskuksessa (kartta & reittiohjeet) klo 20 – 22.  Karhuhallin valtaa aivan erilainen iltatapahtuma!

Ilta täyttyy DJ:n hyvästä musiikista – vauhdikkaimpia viihdyttää myös vaahtobileet tanssilattian tuntumassa! Sitä varten kannattaa varata vaihtovaatteet ja pyyhe, jos haluaa vaahtoihin mennä. Hallista löytyy myös kansainvälisen peliyrityksen TacTicin pelipuoli, jossa voit osallistua klassikkopeli-turnaukseen tai kerätä kaverit lautapelien ääreen. Karhuhallista löytyy lisäksi aktiivipuoli temppu- ja hyppypatjoineen, kuvausseinä, kioski ja esimerkiksi tatuointipiste!

Jos teille tulee kysyttävää leiriin liittyen olkaa yhteydessä leiriorganisaatioon. Yhteystiedot löytyvät leirin nettisivuilta. Ennen leirin alkua yhteydenotot PPL läntisen alueen toimistoon Maija Viljaseen, maija.viljanen@pesis.fi puh. 050 322 3371.

 

Tervetuloa Poriin Etenee-leirille!

Etenee-leirin leiriorganisaatio