Kankaanpää

D- ja E-junioreiden leiri järjestetään Kankaanpäässä 11. - 13.6.2021!

 

Etenee-leiri pelataan vuorovuosina Satakunnassa ja Pohjanmaalla. Ensimmäinen leiri järjestettiin Porissa 2016. Vuonna 2020 leiri joudutaan jättämään väliin. Vuonna 2021 leiri järjestetään viidettä kertaa.

Leirille ovat tervetulleita Satakunnan ja Pohjanmaan joukkueiden lisäksi myös muualta Suomesta tulevat joukkueet. Tärkein juttu leirillä on tietenkin pelaaminen, uusien pesistaitojen oppiminen ja tiukkojen pelien saaminen heti kauden alkuun.

 

Ilmoittautuminen käynnistyy 1.2.2021 klo 12 osoitteessa pesistuslospalvelu.fi

Lisätietoja Maija Viljaselta maija.viljanen@pesis.fi.

 

 

 

Huomio leirin tuomarivelvoite!

● Jos seuralta osallistuu leirille yksi tai kaksi joukkuetta, tulee seuran tuoda leirille yksi tuomari. 

● Jos seuralta osallistuu leirille kolme tai neljä joukkuetta, tulee seuran tuoda leirille kaksi tuomaria. 

● Jos seuralta osallistuu leirille viisi tai useampia joukkueita, tulee seuran tuoda leirille kolme tuomaria. Mikäli seura ei noudata tuomarivelvoitetta, laskutetaan seuraa yhdellä ylimääräisellä leiripassilla (a' 110€) puuttuvaa tuomaria kohti.

Tuomarien ilmoittautuminen tapahtuu pesistulospalvelussa osoitteessa: https://www.pesistulospalvelu.fi/tuomariilmoittautuminen/174

 

Tervetuloa siis käynnistämään kausi 2021 Kankaanpäähän Etenee-leirille!

Etenee-leiri on saanut Leader-rahoitusta leirin nettisivujen, Some-kanavien ja markkinoinnin suunnitteluun. Hankkeeseen osallistuivat Leader Karhuseutu, Leader Pohjois-Satakunta, Leader Pyhajärviseutu ja Leader Ravakka. Leader-rahoitusosuus on 70% kokonaissummasta.

Hankkeen tavoite on markkinoida tätä leiriä mahdollisimman isolle joukolle lapsia ja nuoria, saada heidät kiinnostumaan pesäpallosta ja liikunnasta yleensäkin. Hankkeen avulla pyrimme nykyaikaistamaan leirin markkinoinnin niin, että se tavoittaa ja kiinnostaa mahdollisimman monia ja on ajanhengen mukainen. Tavoitteemme on mahdollistaa maaseudun lasten ja nuorten liikunnan harrastaminen omalla tasollaan. Yhteisellä leirillä mahdollistetaan se, että saadaan aloitteleville ja ei niin tosissaan pelaaville oman tasoisia otteluita ja onnistumisen elämyksiä sekä toisaalta taas huippujoukkueille kovia ja kilpailullisia otteluita.

Hankkeen avulla markkinoimme leiriä kohderyhmille eli lapsille ja nuorille sekä heidän valmentajilleen ja lisäämme leirin vetovoimaa lasten ja nuorten parissa. Leirin tarkoitus on antaa hyviä kokemuksia liikunnasta kaiken tasoisille lapsille ja nuorille sekä kannustaa liikunnalliseen elämäntapaan.

Hankkeen toteutumista arvioidaan osallistujamäärillä sekä osallistujilta ja seuroilta kerättävän palautteen pohjalta.
Hankkeesta saatu hyöty jatkuu pitkälle tulevaisuuteen, koska aiomme käyttää hankkeen avulla tehtyä materiaalia joka vuosi eri paikkakunnilla järjestettävien leirien markkinoinnissa.