1. Leiritiedote

Pesäpalloleiri Kokemäellä

Kokemäen Kova-Väki järjestää tulevana kesänä 12-14.6.2020 Etelä-Pohjanmaan ja Satakunnan yhteisen alueellisen G- ja F –ikäisten Etenee -pesäpalloleirin Kokemäellä. Vanhempien E- ja D-ikäisten Etenee –leiri pelataan Kankaanpäässä viikkoa aikaisemmin. Kokemäen Etenee -leirille odotetaan noin 850 joukkueiden edustajaa, 40-50 tuomaria sekä päivittäin alueelle paljon pesiksestä kiinnostunutta väkeä. 

Ottelut 

Ottelut pelataan pääasiassa Pitkäjärven kentillä ja sen läheisyydessä. Yksi kenttä on aivan keskustassa ja muutama kenttä löytyy Peipohjasta. 

Majoituskoulut

Etenee –leirin majoitus tapahtuu kolmella koululla. Käytössä on Tulkkilan koulu ja Yhteiskoulu, jotka toimivat myös ruokailukouluina. Näiden lisäksi muutama joukkue majoittuu Tuomaalan koululla. Tuomaalan koululla järjestetään aamupala, mutta muihin ruokailuihin joukkueet tulevat keskustaan. 

Talkoolaisia haetaan

Etenee –leirin läpiviemiseksi Kokemäen Kova-Väki käynnistää talkoolaisten haun. Talkoolaisia tarvitaan noin 150 henkilöä kilpailutoimistoon, keittiölle, ravintolasaliin, kuljetustehtäviin, leirikioskeihin, siistimiseen sekä majoitusvalvontaan. 

Joukkueet

Joukkueita leirille ilmoittautui hienosti 58. 

 

Tervetuloa Kokemäelle!