Tulospalveluohje

 

Tulospalveluohje Etenee-leiri

Sekä valtakunnallisilla leireillä että alueleireillä käytetään sarjaotteluista tuttua tulospalvelua osoitteessa https://ttk.pesistulokset.fi/ Kirjausvaatimus on kaikissa leiriotteluissa peruspöytäkirja.

Leirillä pelaava joukkue vastaa kokoonpanonsa syöttämisestä pöytäkirjaan sekä ottelutuloksen vahvistamisesta (hallintaoikeuden haltija). Järjestävä joukkue huolehtii entiseen malliin otteluun kirjurin, joka pitää ottelun pöytäkirjaa kirjurointitunnuksillaan sekä tarvittavat toimihenkilöt. Kirjaaminen on mahdollista myös kenttäkohtaisella koodilla.

Kaikki tulospalvelua koskevat ohjeistukset löytyvät hallintapuolen etusivulta osoitteesta ttk.pesistulokset.fi.

Ennen leiriä

Varmista, että joukkueellasi on hallintaoikeuden haltija, joka on paikalla leirillä tai muuten valmiudessa leirin aikaan. Hallintaoikeuksia voi ja kannattaa myöntää useammallekin henkilölle. Mikäli henkilöllä ei ole aiemmin ollut profiilia tulospalvelussa ja on nyt joukkueen yhteyshenkilö, hänen tiedot on tuotu osoitteeseen ttk.pesistulokset.fi. Painamalla ”unohditko salasanasi” henkilö pääsee asettamaan salasanan.

Varmista, että joukkueesi toimijoille on myönnetty kirjurointioikeuksia. Myös kirjurointioikeuksia voi myöntää useammalle henkilölle ja niitä voi käyttää minkä tahansa ottelun kirjaamiseen.

Tuo pelaajat joukkueeseesi pelaajien hallinnassa. Jokaiselle pelaajalle tulee lisätä SuomiSportista tuttu Sportti-ID-numero.

Kirjurointiohjeet

Katsokaa, että leirijoukkueella on tarvittavat hallinnointi- sekä kirjurointioikeudet lisättynä. Pelkillä hallintaoikeuksilla ei pysty ottelua kirjaamaan. Näitä oikeuksia kannattaa myötää usealle henkilölle, että välttyy ongelmilta kirjauksissa. 

Ottelua voi kirjata:  

Kenttäkohtainen koodi syötetään https://ttk.pesistulokset.fi kirjautumissivulle eli silloin ei tarvitse kirjautua sisään järjestelmään. 

  • ottelukohtaisella koodilla, avaa ko. ottelun ”kokoonpanot ja kirjaus”. Älä luo uutta koodia. 

Tärkeää on muistaa molempien joukkueiden hallinnointioikeudet omaavan henkilön vahvistaa ottelutulos heti pelin jälkeen, jotta tulos tulee näkyviin ja sarjataulukko päivittyy. Jos tuloksia ei vahvisteta heti ja sarjavaihe vaihtuu, ei leirin kilpailupäällikkö pysty laittamaan joukkueita oikeisiin jatkopeleihin. 

Ongelmatilanteissa ota yhteys kilpailupäällikköön.