Kurikka

 

Iso 79 joukkueen D- ja E-junioreiden Etenee-leiri 2022 Kurikassa! 

 

Etenee-leiri pelataan vuorovuosina Satakunnassa ja Pohjanmaalla. Ensimmäinen leiri järjestettiin Porissa 2016 ja tänä vuonna 2022 leiri järjestetään jo viidettä kertaa.

E- ja D-ikäisten leirin järjestäjänä toimii 17-19.6.2022 Koskenkorvan Urheilijat turnauksen pääpaikkana toimiessa Kurikka ja kilpailukeskuksena monipuolinen Kurikan Kampus.

Tärkein juttu leirillä on tietenkin pelaaminen, uusien pesistaitojen oppiminen ja tiukkojen pelien saaminen heti kauden alkuun.

Vanhemmille ja muille kannustusjoukoille on luvassa upeiden leiripelien lisäksi myös muuta loistavaa kulttuuri- ja musiikkipainotteista oheisohjelmaa.

- Ilmajoen musiikkijuhlien oopperaesitykset ja konsertit Suvi Teräsniskan johdolla

- Kurikassa pe ja la illalla isot Haku Päällä -festivaalit Suomen eturivin artistien sävyttämänä.

- Miesten superpesiksessä Koskenkorva ja Pattijoki kohtaavat la klo 16 Koskenkorvan Sähkökoje-Areenalla.   

Uutuutena Kurikan leirillä on päivää aikaisemmin pelattava oheistapahtuma, Etenee OmaSP -frisbeegolf parikisa. 

 

Leirille ovat tervetulleita Satakunnan ja Pohjanmaan joukkueiden lisäksi myös muualta Suomesta tulevat joukkueet.

Leirin ilmoittatuminen alkaa pesistuslospalvelu.fi su 6.2.2022 klo 12.00 Etelä-Pohjanmaan ja Satakunnan alueen joukkueille sekä muille kiinnostuneille 7.2.2022 klo 12.00 alkaen.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksaessasi kolmen (3) leiripassin hinnan 3 x 110€ = 330€. Varmistat pääsysi mukaan leirille! Lisätietoa ilmoittautumisesta etenee.fi/ilmoittaudu, sekä PPL:n ilmoittautumisohjeissa ja ilmoittautumisehdoissa (PDF)!

 

 

Lisätietoja Maija Seppälältä maija.seppala@pesis.fi.

 

Huomio leirin tuomarivelvoite!

  • Jos seuralta osallistuu alueleirille yksi tai kaksi joukkuetta, seuran tulee tuoda leirille yksi alle 19-vuotias nuorisotuomari.
  • Jos seuralta osallistuu alueleirille kolme tai neljä joukkuetta, seuran tulee tuoda leirille kaksi alle 19-vuotiasta nuorisotuomaria.
  • Jos seuralta osallistuu leirille viisi tai useampia joukkueita, seuran tulee tuoda leirille kolme alle 19-vuotiasta nuorisotuomaria.

Huom! Jokaisen tuomarin pitää täyttää henkilökohtainen ilmoittautumislomake pesistulospalvelussa ”ilmoittautuminen”-välilehdeltä, jotta ilmoittautuminen astuu voimaan!

 

 

Tervetuloa siis käynnistämään kausi Etenee-leirille!

Etenee-leiri on saanut Leader-rahoitusta leirin nettisivujen, Some-kanavien ja markkinoinnin suunnitteluun. Hankkeeseen osallistuivat Leader Karhuseutu, Leader Pohjois-Satakunta, Leader Pyhajärviseutu ja Leader Ravakka. Leader-rahoitusosuus on 70% kokonaissummasta.

Hankkeen tavoite on markkinoida tätä leiriä mahdollisimman isolle joukolle lapsia ja nuoria, saada heidät kiinnostumaan pesäpallosta ja liikunnasta yleensäkin. Hankkeen avulla pyrimme nykyaikaistamaan leirin markkinoinnin niin, että se tavoittaa ja kiinnostaa mahdollisimman monia ja on ajanhengen mukainen. Tavoitteemme on mahdollistaa maaseudun lasten ja nuorten liikunnan harrastaminen omalla tasollaan. Yhteisellä leirillä mahdollistetaan se, että saadaan aloitteleville ja ei niin tosissaan pelaaville oman tasoisia otteluita ja onnistumisen elämyksiä sekä toisaalta taas huippujoukkueille kovia ja kilpailullisia otteluita.

Hankkeen avulla markkinoimme leiriä kohderyhmille eli lapsille ja nuorille sekä heidän valmentajilleen ja lisäämme leirin vetovoimaa lasten ja nuorten parissa. Leirin tarkoitus on antaa hyviä kokemuksia liikunnasta kaiken tasoisille lapsille ja nuorille sekä kannustaa liikunnalliseen elämäntapaan.

Hankkeen toteutumista arvioidaan osallistujamäärillä sekä osallistujilta ja seuroilta kerättävän palautteen pohjalta.
Hankkeesta saatu hyöty jatkuu pitkälle tulevaisuuteen, koska aiomme käyttää hankkeen avulla tehtyä materiaalia joka vuosi eri paikkakunnilla järjestettävien leirien markkinoinnissa.