2. Leiritiedote

MS Word -tiedostoSähköpostitiedote 2.docx (14 kB)
Tiedote 2

Tervehdys Kurikan D- ja E-ikäisten Etenee-leiriltä!

Kevät on aluillaan ja D- ja E –ikäisten kesän 2019 Etenee-leirin valmistelut ovat jo Kurikka-Koskenkorva-Ilmajoki -akselilla kovassa vauhdissa. Etenee-leirin 2019 päämajana tulee olemaan uusi ja uljas juuri valmistunut Kurikan Kampus. Oppilaitoksessa on Kurikan Lukion ja Koulutuskeskus Sedun uudet opetustilat.

Leirisivuilla www.etenee.fi kannattaa vierailla, sillä sieltä löytyy paljon tärkeää ja hyödyllistä tietoa tulevasta leiristä. Lisäksi myös Some-maailma on syytä ottaa seurantaan. Facebookista, Twitteristä ja Instagramista löytyy paljon mukavaa luettavaa. Nettisivulta löydät suorat linkit Some-kanaviin.

Haluamme tässä yhteydessä muistuttaa joukkueita tuomarivelvoitteesta, jonka otimme käyttöön taataksemme riittävän tuomarimäärän pelien pyörittämiselle. Seuran pitää tuoda leirille yksi tuomari kahta joukkuetta kohti eli jos seurasta tulee neljä joukkuetta, pitää tuomareita olla kaksi.  Mikäli seura ei noudata tuomarivelvoitetta, laskutetaan seuraa yhdellä ylimääräisellä leiripassilla puuttuvaa tuomaria kohti. Tuomareillehan leiri on ilmainen (ainoastaan matkakustannukset on tuomarin itsensä hoidettava) eli nyt kaikki värväämään tuomareita mukaan kesän avausleirille! Tuomarien ilmoittautuminen  tapahtuu pesistulospalvelussa osoitteessa: https://www.pesistulospalvelu.fi/tuomariilmoittautuminen/139

Tässä vaiheessa on tärkeää hoitaa ennakkomaksu eli maksaa kolme leiripassia, yhteensä 285€. Tällä joukkue varmistaa mukanaolonsa leirillä. Ennakkopassit tulee olla maksettuna 31.3. mennessä, tämän jälkeen jaamme maksamattomien joukkueiden paikkoja varasijoilla oleville joukkueille. Viitenumeron saat pesistulospalvelusta oman joukkueen tietojen kohdasta ja sieltä voit myös halutessasi tulostaa laskun. Leiripassit maksetaan aina samaa viitenumeroa käyttäen. Joukkueen maksettua ennakkomaksun, päivitetään tieto myös pesistulospalveluun joukkueen kohdalle.

Kaikki loput passit on maksettava viimeistään tiistaihin 30.4. mennessä.

Tiistaihin 30.4. mennessä pitää joukkueelta löytyä pesistulospalvelusta  koulutusvelvoitteen täyttävän henkilön nimi, joukkueen säännöt, leiriläisten allergiat ja erityisruokavaliot, pelaajien nimet ja rasti valokuvauslupa ruudussa, mikäli annatte meille valokuvausluvan sekä tietysti kaikki lisenssit kunnossa. Joukkueen säännöt voi palauttaa vaihtoehtoisesti osoitteessa: https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/lasten-urheilu/urheilun-pelisaannot/

Vanhemmille ja mahdollisille muille Kurikassa ja lähialueella majoitusta tarvitseville, löytyy leirisivuilta majoitustarjouksia helmikuun loppupuolella.

 

Tervetuloa Kurikkaan huippuhauskalle Etenee-leirille!

                T: Jani Karvonen, järjestelytoimikunnan pj.

Jos teille tulee kysyttävää leiriin liittyen olkaa yhteydessä leiriorganisaatioon. Yhteystiedot löytyvät leirin nettisivuilta. Ennen leirin alkua yhteydenotot PPL läntisen alueen toimistoon Maija Viljaseen, maija.viljanen@pesis.fi puh. 050 322 3371.

Kaikille aurinkoista kevään odotusta ja hyviä treenejä. Kesäkuussa sitten nähdään!

Etenee-leirin leiriorganisaatio