3. Leiritiedote

Tervehdys Etenee-leiriltä!

 

Enää viikko jäljellä ennen Etenee-leirin alkua ja meillä on täällä viime hetken valmistelut käynnissä. Otteluohjelmat julkaistaan maanantaina 10.6., samoin joukkueiden majoituskoulut. Tiedotteessa on muutamia tärkeitä käytännön asioita leirille tulijoille tiedoksi.

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu omalla majoituskoululla klo 9 eteenpäin. Majoituskoululta saatte pussin, joka sisältää leirirannekkeet, tsempparipalkinnot, leirituotteen  ja muuta materiaalia leiriä koskien. Tsempparipalkinnon osalta sieltä löytyy myös lipuke, johon merkitsette tsempparipalkinnon saajan ja palautatte viimeistään sunnuntaina lounaan yhteydessä leirikansliaan. Tsempparipalkinnot jaatte itse viimeisen ottelun jälkeen omalle joukkueellenne. D-E-kilpasarjoissa palkitaan kolme parasta joukkuetta ja ne mitalit tullaan jakamaan leiriorganisaation toimesta.

Ilmoittautumisen yhteydessä joukkue maksaa käteisellä siivouspantin 50€, jonka saa takaisin leiriltä lähtiessään, majoitusvalvojan todettua luokan olevan siistissä kunnossa.

Perjantain lounas nautitaan klo 10.30 – 13.30 välisenä aikana Kurikan Kampuksella, Huovintie 1, Kurikka kartta & reittiohjeet, joka toimii ruokailu- ja kansliakouluna. Siellä ruokailevat kaikki joukkueet aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan. Ruokailut on porrastettu ruuhkien välttämiseksi ja joukkueiden ruokailuajat tullaan päivittämään nettisivuille ennen leirin alkua. Ensimmäiset ottelut alkavat perjantaina klo 12.30.

Majoituskouluihin pääsee sisälle ainoastaan leiriranneketta näyttämällä. Näin estämme ulkopuolisten pääsyn majoitustiloihin ja estämme häiriökäyttäytymistä. Mikäli tulee jotain erityistä tarvetta päästä majoitustiloihin ilman ranneketta, pitää tästä sopia erikseen majoitusvalvonnan kanssa. Turvallisuusasioista joukkueet saavat erillisen tiedotteen tullessaan leirille.

Joukkueilla pitää olla leirille tullessa mukana omat ensiaputarvikkeet ja huoltolaukut. Leirillä on ensiapu puhelimen päässä, mutta emme pysty toimimaan kattavasti kaikilla kentillä ja kouluilla. Vakavammissa sairastapauksissa, loukkaantumisissa ja tapaturmissa yhteys 112 tai Kurikan terveyskeskuksen päivystykseen (Mäkitie 47, Kurikka). kartta & reittiohjeet

Leirisivuilta  www.etenee.fi löydät myös paljon tärkeää tietoa ja sivuja päivitetään aina, kun uusia asioita tulee esille. Facebookista, Twitteristä ja Instagramista löytyy paljon mukavaa luettavaa ja myös tietoja leirin aikana. Nettisivulta löydät suorat linkit Some-kanaviin.    

Leirisivuilta löytyy myös majoitustarjous vanhemmille Kurikan kampuksen asuntolaan. https://www.etenee.fi/koskenkorva/vanhemmille/                         

Jos teille tulee kysyttävää leiriin liittyen olkaa yhteydessä leiriorganisaatioon. Yhteystiedot löytyvät leirin nettisivuilta. Ennen leirin alkua yhteydenotot läntisen alueen toimistoon Maija Viljaseen, maija.viljanen(at)pesis.fi puh. 050 322 3371 tai Jani Karvoseen, jani.karvonen(at)dap.fi puh. 050 597 2425

    

Viikon päästä sitten nähdään – tervetuloa!

Etenee-leirin leiriorganisaatio