Lapua

Etenee-leiri pelataan vuorovuosina Satakunnassa ja Pohjanmaalla. Leiri järjestetään vuonna 2022 viidettä kertaa. Lapuan Virkiä järjestää 10.-12.6.2022 G- ja F -ikäisten Etenee-leirin Lapualla. 

 

Ensimmäinen leiri järjestettiin Porissa 10.-12.6.2016. Pesäpalloliiton läntinen alue myöntää leirin jollekin alueensa seuralle ja toteuttaa sitten leirin yhteistyössä tämän seuran kanssa. Leirille ovat tervetulleita Satakunnan ja Pohjanmaan joukkueiden lisäksi myös muualta Suomesta tulevat joukkueet. Tärkein juttu leirillä on tietenkin pelaaminen, uusien pesistaitojen oppiminen ja tiukkojen pelien saaminen heti kauden alkuun.

Ilmoittautuminen käynnistyy 6.2.2022 klo 12 
https://www.pesistulospalvelu.fi/ . -osoitteessa. Ilmoittautumisen yhteydessä maksaessasi kolmen (3) leiripassin hinnan 3 x 110€ = 330€ tilille FI45 4747 0010 1496 72. Varmistat näin pääsysi mukaan leirille. Maksun saaja on Lapuan Virkiä ry.

Mikäli ilmoittaudutte viimeistään 1. vaiheen aikana 6.2.-15.4. on leiripassin hinta 110€, tämän jälkeen passin hinta nousee 2. vaiheen ajaksi 115 euroon ajalla 16.4. - 30.4.2022. Jos joukkue peruu leirille osallistumisen 1. vaiheen aikana on joukkueen sakkomaksu leirinjärjestäjälle kolmen (3) leiripassin hinta. Jos joukkue peruu osallistumisen 2. vaiheen aikana on joukkueen sakkomaksu leirinjärjestäjälle kuuden (6) leiripassin hinta.

Kaikki loput passit pitää olla maksettuna viimeistään 15.5. ja silloin pitää olla myös pelaajalista ja ruoka-aineallergiat päivitettynä pesistulospalvelu.fi:ssä joukkueen tiedoissa.

Pesistulospalvelusta pystyt tulostamaan laskun, jolla voit maksaa leiripassit Etenee-leirin tilille. Käytä aina maksaessasi saamaasi viitenumeroa, niin osaamme kohdistaa maksut oikealle joukkueelle.

Ilmoittautuminen leirille päättyy 30.4.2022.

ILMOITTAUTUMISEN VAHVISTAMINEN

Joukkueen ilmoittautuminen leirille on vahvistettu, kun ilmoittautumislomake on täytetty osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi ja ennakkomaksu, kolmen leiripassin hinta, on maksettu 14 vuorokauden sisällä ilmoittautumislomakkeen täyttämisestä.

JOUKKUE PERUU ILMOITTAUTUMISEN

Joukkueelta peritään peruutusmaksu, jos joukkue peruu osallistumisensa leirille ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen. Ensimmäisen ilmoittautumisvaiheen aikana peruutusmaksun suuruus on kolmen leiripassin hinta. Toisen ilmoittautumisvaiheen aikana peruutusmaksun suuruus on kuuden leiripassin hinta.

Leiripassien hinnat ja ilmoittautumisvaiheiden ajat on määritelty osoitteessa
www.pesis.fi/pelaamaan/leirit/ilmoittautuminen.

RIIPPUMATON YLIVOIMAINEN ESTE

Jos leiri joudutaan perumaan tapahtumanjärjestäjästä riippumattomista syistä (esim. pandemia), Pesäpalloliitto ja leirinjärjestäjä ovat oikeutettuja pitämään itsellään 1–3 ennakkoon maksetun leiripassin hinnan ennakkovalmisteluihin liittyvien kulujen peittämiseksi. Maksulla katetaan Pesäpalloliiton ja leirinjärjestäjän toteutuneita kuluja.

Maksun suuruus alueleireillä riippumattoman ylivoimaisen esteen tilanteissa

• Vaihe 1, 28.2.–2.5.: Peruuntuneesta alueleiristä jää yhden (1) leiripassin hinta Pesäpalloliiton ja leirinjärjestäjän kulujen peittämiseksi.
• Vaihe 2, 3.5. – 11 päivää ennen leirin alkua: Peruuntuneesta alueleiristä jää kahden (2) leiripassin hinta Pesäpalloliiton ja leirinjärjestäjän kulujen peittämiseksi.
• Vaihe 3, 10 päivää ennen leiriä – leirin alkua edeltävä päivä: Peruuntuneesta alueleiristä jää kolmen (3) leiripassin hinta Pesäpalloliiton ja leirinjärjestäjän kulujen peittämiseksi.

Maksun suuruus valtakunnallisilla leireillä riippumattoman ylivoimaisen esteen tilanteissa

• Vaihe 1, 18.4.–15.5.: Peruuntuneesta valtakunnallisesta leiristä jää yhden (1) leiripassin hinta Pesäpalloliiton ja leirinjärjestäjän kulujen peittämiseksi.

• Vaihe 2, 16.5. – 31 päivää ennen valtakunnallisen leirin alkua: Peruuntuneesta leiristä jää puolentoista (1,5) leiripassin hinta Pesäpalloliiton ja leirinjärjestäjän kulujen peittämiseksi.

• Vaihe 3, 11 – 30 päivää ennen valtakunnallisen leirin alkua: Peruuntuneesta leiristä jää kahden (2) leiripassin hinta Pesäpalloliiton ja leirinjärjestäjän kulujen peittämiseksi.

• Vaihe 4, 10 päivää ennen leiriä – leirin alkua edeltävä päivä: Peruuntuneesta valtakunnallisesta leiristä jää kolmen (3) leiripassin hinta Pesäpalloliiton ja leirinjärjestäjän kulujen peittämiseksi.

Leirillä on olemassa tuomariveloite eli seuran on tuotava leirille vähintään yksi tuomari mikäli, seurasta osallistuu yksi tai kaksi joukkuetta leirille. Mikäli joukkueita osallistuu leirille samasta seurasta kolme tai neljä, pitää tuoda kaksi tuomaria. Mikäli seurasta tulee viisi tai useampia joukkueita tulee seuran tuoda leirille kolme tuomaria. 

Mikäli seura ei noudata tuomarivelvoitetta, laskutetaan seuraa yhdellä ylimääräisellä leiripassilla puuttuvaa tuomaria kohti.

Tervetuloa käynnistämään kausi 2022 Lapualle Etenee-leirille!

Etenee-leiri on saanut Leader-rahoitusta leirin nettisivujen, Some-kanavien ja markkinoinnin suunnitteluun. Hankkeeseen osallistuivat Leader Karhuseutu, Leader Pohjois-Satakunta, Leader Pyhajärviseutu ja Leader Ravakka. Leader-rahoitusosuus on 70% kokonaissummasta.

Hankkeen tavoite on markkinoida tätä leiriä mahdollisimman isolle joukolle lapsia ja nuoria, saada heidät kiinnostumaan pesäpallosta ja liikunnasta yleensäkin. Hankkeen avulla pyrimme nykyaikaistamaan leirin markkinoinnin niin, että se tavoittaa ja kiinnostaa mahdollisimman monia ja on ajanhengen mukainen. Tavoitteemme on mahdollistaa maaseudun lasten ja nuorten liikunnan harrastaminen omalla tasollaan. Yhteisellä leirillä mahdollistetaan se, että saadaan aloitteleville ja ei niin tosissaan pelaaville oman tasoisia otteluita ja onnistumisen elämyksiä sekä toisaalta taas huippujoukkueille kovia ja kilpailullisia otteluita.

Hankkeen avulla markkinoimme leiriä kohderyhmille eli lapsille ja nuorille sekä heidän valmentajilleen ja lisäämme leirin vetovoimaa lasten ja nuorten parissa. Leirin tarkoitus on antaa hyviä kokemuksia liikunnasta kaiken tasoisille lapsille ja nuorille sekä kannustaa liikunnalliseen elämäntapaan.

Hankkeen toteutumista arvioidaan osallistujamäärillä sekä osallistujilta ja seuroilta kerättävän palautteen pohjalta.
Hankkeesta saatu hyöty jatkuu pitkälle tulevaisuuteen, koska aiomme käyttää hankkeen avulla tehtyä materiaalia joka vuosi eri paikkakunnilla järjestettävien leirien markkinoinnissa.