Kokemäki

Etenee-leiri pelataan vuorovuosina Satakunnassa ja Pohjanmaalla. Leiri järjestetään vuonna 2021 viidettä kertaa. Kokemäen Kova-Väki järjestää 18.-20.6.2021 G- ja F -ikäisten Etenee-leirin Kokemäellä. 

 

Ensimmäinen leiri järjestettiin Porissa 10.-12.6.2016. Pesäpalloliiton läntinen alue myöntää leirin jollekin alueensa seuralle ja toteuttaa sitten leirin yhteistyössä tämän seuran kanssa. Leirille ovat tervetulleita Satakunnan ja Pohjanmaan joukkueiden lisäksi myös muualta Suomesta tulevat joukkueet. Tärkein juttu leirillä on tietenkin pelaaminen, uusien pesistaitojen oppiminen ja tiukkojen pelien saaminen heti kauden alkuun.

Ilmoittautuminen käynnistyy 1.2.2020 klo 12 https://www.pesistulospalvelu.fi/ . -osoitteessa. Ilmoittautumisen yhteydessä maksaessasi kolmen (3) leiripassin hinnan 3 x 110€ = 330€  tilille FI88 5037 0520 1112 18. Varmistat näin pääsysi mukaan leirille. Laskun saaja on KK-V Pesäpallo ry.

Mikäli ilmoittaudutte viimeistään 17.4. mennessä on leiripassin hinta tuo 110€, tämän jälkeen passin hinta nousee 115 euroon ajalla 18.4. - 30.4.2020. Mikäli joukkue peruuttaa osallistumisensa ennakkopassien maksamisen jälkeen, ei ennakkopassimaksua palauteta joukkueelle. Kaikki loput passit pitää olla maksettuna viimeistään 30.4. ja silloin pitää olla myös pelaajalista ja ruoka-aineallergiat päivitettynä pesistulospalvelu.fi:ssä joukkueen tiedoissa.

Pesistulospalvelusta pystyt tulostamaan laskun, jolla voit maksaa leiripassit Etenee-leirin tilille. Käytä aina maksaessasi saamaasi viitenumeroa, niin osaamme kohdistaa maksut oikealle joukkueelle.

Ilmoittautuminen leirille päättyy 30.4.2020.

Leirillä on olemassa tuomariveloite eli seuran on tuotava leirille vähintään yksi tuomari mikäli, seurasta osallistuu yksi tai kaksi joukkuetta leirille. Mikäli joukkueita osallistuu leirille samasta seurasta kolme tai neljä, pitää tuoda kaksi tuomaria. Mikäli seurasta tulee viisi tai useampia joukkueita tulee seuran tuoda leirille kolme tuomaria. 

Mikäli seura ei noudata tuomarivelvoitetta, laskutetaan seuraa yhdellä ylimääräisellä leiripassilla puuttuvaa tuomaria kohti.

Tervetuloa käynnistämään kausi 2020 Kokemäelle Etenee-leirille!

Etenee-leiri on saanut Leader-rahoitusta leirin nettisivujen, Some-kanavien ja markkinoinnin suunnitteluun. Hankkeeseen osallistuivat Leader Karhuseutu, Leader Pohjois-Satakunta, Leader Pyhajärviseutu ja Leader Ravakka. Leader-rahoitusosuus on 70% kokonaissummasta.

Hankkeen tavoite on markkinoida tätä leiriä mahdollisimman isolle joukolle lapsia ja nuoria, saada heidät kiinnostumaan pesäpallosta ja liikunnasta yleensäkin. Hankkeen avulla pyrimme nykyaikaistamaan leirin markkinoinnin niin, että se tavoittaa ja kiinnostaa mahdollisimman monia ja on ajanhengen mukainen. Tavoitteemme on mahdollistaa maaseudun lasten ja nuorten liikunnan harrastaminen omalla tasollaan. Yhteisellä leirillä mahdollistetaan se, että saadaan aloitteleville ja ei niin tosissaan pelaaville oman tasoisia otteluita ja onnistumisen elämyksiä sekä toisaalta taas huippujoukkueille kovia ja kilpailullisia otteluita.

Hankkeen avulla markkinoimme leiriä kohderyhmille eli lapsille ja nuorille sekä heidän valmentajilleen ja lisäämme leirin vetovoimaa lasten ja nuorten parissa. Leirin tarkoitus on antaa hyviä kokemuksia liikunnasta kaiken tasoisille lapsille ja nuorille sekä kannustaa liikunnalliseen elämäntapaan.

Hankkeen toteutumista arvioidaan osallistujamäärillä sekä osallistujilta ja seuroilta kerättävän palautteen pohjalta.
Hankkeesta saatu hyöty jatkuu pitkälle tulevaisuuteen, koska aiomme käyttää hankkeen avulla tehtyä materiaalia joka vuosi eri paikkakunnilla järjestettävien leirien markkinoinnissa.