Tuomarileirin säännöt

PDF-tiedostoLeirin säännöt.pdf (436 kB)
Tästä voit tulostaa helposti leirin säännöt allekirjoitettavaksi.

Hei nuorisotuomari ja tervetuloa Etenee-leirille!

Leirien tavoite on kasvaa ja kasvattaa. Tavoitteenamme on rakentaa kaikille leiriläisille yhteinen turvallinen kotipesä, jotta jokainen meistä voi viettää hyvillä mielin iloista ja mieleenpainuvaa aikaa leirillä.

Hyvä tuomari hoitaa velvoitteensa niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Riittävä yöuni, terveellinen ruokavalio sekä huolenpito itsestä ja kaverista ovat hyvänolon lähteitä, jotka auttavat selviytymään kunnialla tehtävistä myös otteluissa.

Tuomarina opit hyödyllisiä tietoja ja taitoja, kuten päättäväisyyttä, itsenäisyyttä, ryhmässä toimimista, toisten kunnioittamista, erilaisuuden suvaitsemisesta ja kommunikointia. Nämä ominaisuudet ovat arvokasta osaamista sekä tuomariuralla että ylipäätään elämässä.

Leiri on aina osallistujiensa näköinen. Tehdään siitä yhdessä riemukas, ilontäyteinen ja unohtumaton kokemus!

Terveisin, Leiriorganisaatio

PS. Muistathan, että:

  • Tuomariorganisaation puoleen voit kääntyä kaikissa tilanteissa. Älä jää suotta murehtimaan, vaan kerro mieltä painavasta asiastasi. Sen voi tehdä täysin luottamuksellisesti.
  • Riittävä yöuni on tae tuomaritehtävissä onnistumiselle. Annathan myös kavereillesi mahdollisuuden nukkua, ainakin kello 23 jälkeen.
  • Alkoholin ja ylipäätään kaikkien päihteiden käyttö on lasten ja nuorten leirin aikana ehdottomasti kielletty niin leirin toiminta-alueella kuin sen ulkopuolellakin. Leirin aikana alkoholin vaikutuksen alaisena tavattu pelaaja tai tuomari poistetaan välittömästi leiriltä ja asiasta ilmoitetaan alle 18-vuotiaan huoltajalle sekä lastensuojeluviranomaisille.
  • Tupakan ja tupakanomaisten tuotteiden käyttäminen leirillä on kielletty.
  • Myöskään energiajuomat eivät kuulu pesisleirille.
  • Hoidat itsellesi määrätyt tuomaritehtävät asiaankuuluvasti ja olet valmiina, kun kuljetus lähtee kentälle.
  • Keskinäinen kunnioitus kaikkien toimijoiden välillä on perusperiaate pesäpalloleireillä. Älä satuta toista leiriläistä fyysisesti, äläkä sanallisesti.
  • Kuvaaminen on sallittua ainoastaan toisten leiriläisten antaessa siihen suostumuksensa. Erityisesti verkkoon ei tule ladata mitään sopimatonta sisältöä.
  • Näiden ohjeiden noudattamatta jättäminen voi aiheuttaa poistamisen leiriltä, peli- ja toimitsijakiellon erikseen määrättäväksi ajaksi, kiellon viheltää arvo- tai mitaliotteluita ja/tai estää tuomaritason nousun seuraavalle kaudelle. Leiriltä poistettaessa leiriläinen hoitaa itse poistamisesta aiheutuvat kustannukset ja järjestelyt.

 

Olemme yhdessä lukeneet ja ymmärtäneet yllä mainitut leiriläisen ohjeet ja sitoudumme noudattamaan niitä.

 

Aika ja paikka_____________________   ___/___2023

 

________________________________            _________________________________

Leiriläisen allekirjoitus                                                                        Huoltajan allekirjoitus

 

Leiriläinen majoittuu Etenee-leirin ajan muualla kuin tuomareiden majoitustiloissa. Tässäkin tapauksessa hän käy ruokailemassa majoituskoululla ja osallistuu tuomarileiriläisille järjestettyihin ohjelmanumeroihin sekä huolehtii itse omalla vastuulla kulkemisestaan majoituspaikan ja leirin välillä.

 

________________________________            _________________________________

Leiriläisen allekirjoitus                                                                        Huoltajan allekirjoitus